Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων[ απο το 2856 στο300 ]

 2856
              
                  
                      
                         
                            
                                
                                   
                               1578
                                       
                                   
                               
                           
                        
                    
                
            
300
και την δεν εκανε η αγορα να κρατησει τις 300 μοναδες .Τεσσερις (4) εβδομαδες εμενε καθηλωμενη
  σχεδον στο ιδιο σημειον ως την 23ην Μαρτιου 2012.Ειχαμε εξισωση πολλων ΚΜΟ ημερησιων ,αλλα και εβδομαδιαιων.Εγω εγραφα επισης συνεχως,οτι κατω απο το 300 δεν εχει ανοδικη προοπτικη η αγορα.Αυτος ηταν ο λογος που τα εγρφα.Απο την μελετη μου εκει τελειωνε η αγορα μας ,καθε επαφη με το παρελθον της.Το 2856 ειναι το υψηλο σημειον του 2007 [Νοεμβριος 2007] και το 1578 ειναι το υψηλο σημειον του 2009.
Ενα 2009 που επαθε ανακοπη καρδιας με το αποτελεσμα των εκλογων και οσα ακολουθησαν.Οκτωβριος του 2009 και υψηλο 1578.Μετα εχουμε την κατηφορα,ποτε με μικρη ταχυτητα και πολυ με ταχυτητα πλανητων.Ετσι λοιπον ειμαστε σημερα αποκομενοι απο την //χρυση εποχη//μετα και την απωλεια των 300 μοναδων.Αυτος ειναι ενας μεγαλος Χρηματιστηριακος κυκλος με μια καθετη διαμετρο2556 μοναδων.Μυστηριο πως δενουν οι αριθμοι μεταξυ τους ,αλλα και  με αφορμη καποια γεγονοτα.Εχει βεβαια μια εξηγηση.Οι ανθρωποι δημιουργουν τα γεγονοτα,επομενως τα γνωριζουν καλα και τα αναλυουν σωστα ,εφοσον τα γνωριζουν καλα,επομενως παιρνουν συνεχως αποφασειςκαι οι αποφασεις μετρωνται ως κινηση στην διαμετρο[καθετος αξωνας τιμων του δεικτη]..Η καθετη διαμετρος υπαρχει για να μας δειχνει καθε φορα που ισορροπουν τα συναισθηματα των εμπορων.Δυο δυνατα συναισθηματα οφοβος και η ελπιδα.
Οταν μιλαμε δια ισορροπια ,εστω και στηγμιαια ,ισχυουν αυτοματα και καποιες ιδιοτητες,σχετικα με την αποσταση η το βαρος ,η και τα δυο.

Σας ευχαριστω δια τα μηνυματα σας.

η αναρτηση αυτη ,ειναι αφιερωμενη στους μαθηματικους του ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ στoνΑγ. Δημητριο ,που ολοι μαζυ  και με τον Γιωργο τον (αστροφυσικο μας), με διαβαζουν και οχι μονο.

savil  18-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: