Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΛΑ Ι ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ [ΜΑΡΦΒ] 26-5-2012[

Γεγονοτα[δεδομενα]
-------------------------

-Η Κυπριακη Κυβερνηση εγγυηθηκε την αυξηση  του μετοχικου Κεφαλαιου της Τραπεζας και δια το ποσον του 1,8 δις Ευρω

-ερωτημα
-----------
Πως εγγυαται το 1,8 δις ευρω αφου δεν το εχει στο ταμειον το ποσον αυτο,ουτε μπορει να το δανεισθει με κρατικα ομολογα.

==============================================================
Νομιζω δεν γνωριζουμε ,ολη την αληθεια ,δια το θεμα αυτο.
Μια απιστευτη ταχυτητα,να κλεισει η υποθεση ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ,ετσι δειχνει η μεγαλη σπουδη των υπευθυνων.
Γιατι  συμβαινει αυτο.Ολα τρεχουν με μια απιστευτη ταχυτητα και με ενα ολοφανερο ερωτηματικο,που δεν εχει απαντηση [Γιατι ολα τωρα και σε μηδεν χρονο] .
Ακομη ηχουν στο μυαλο μου τα λογια του κ. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ[ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ]
Αυτα ειναι προσφατα λογια του ιδιου στην Τηλεοραση της Κυπρου.Εγω πιστευω πολυ σε αυτη την δηλωση.Πιστευω δεν εχει πει την τελευταια λεξη στην υποθεση//ΜΑΡΦΒ//.
Η τραπεζα ειμαι βεβαιος ,εχει ετοιμο  το μεγαλο της ΑΦΕΝΤΙΚΟ απο τωρα  .
Ολο αυτο το σκηνικο ,με την υπερβολικη ταχυτητα,με την εγγυηση του Κρατους ,που δεν μπορει να την τηρησει χωρις πολυ σοβαρες συνεπειες δια την χωρα,με την δηλωση του Δημιουργου της ΝΕΑΣ τραπεζας[κ. Βγενοπουλου],αλλα κυριως με τον τροπο που γινεται η αυξηση του μετοχικου Κεφαλαιου,εμενα με παραμπεπουν στο σκεπτικο ,ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ (ΜΑΡΦΒ).Ο τροπος που γινεται η αυξηση,ειναι μελετημενος απο εξυπνο μυαλο και οχι τυχαια.
Στα 0,10 λεπτα και με νεο αριθμο μετοχων ισον με τρεις- 4 φορες τον πληθυσμο του πλανητη.
Αυτο σημαινει μεγαλη υπερπροσφορα τιτλων και φυσικα και οπου εχουμε τετοιο φαινομενο ,τοτε τα 0,10 ευρω η τα 10 ελτα γινονται και 5 λεπτα και 4 λεπτα.
Το συμπερασμα μου ειναι,ο,τι θα δουμε πολυ γρηγορα το ΜΕΓΑΛΟ αφεντικο της(ΜΑΡΦΒ) ,ΙΣΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Σαν τακτικη  εμεις φροντιζουμε να μην μπερδευτουμε στο θεμα αυξηση ,διαθετοντας τα ωραια μας λεφτα.Θα βρουμε την ιδια μετοχη  ,μετα την αυξηση ισως και στα μισα χρηματα.Δεν σας κανει εντυπωση ,που δεν εγινε revers split πριν την αυξηση ?Γιατι αραγε??
Γιαστι δεν το εκαναν τωρα? μηπως δεν το εμαθαν αυτο στο Πανεπιστημιο οι αρμοδιοι?
Οχι φιλοι μου,ψαχνουν για ρομαντικους αφελεις πατριωτες δηθεν ,αλλα στο βαθος βλεπω Revers split ,οταν μη μετοχη μετα την αυξηση παει στα 0,004 ευρω η απλα 4 λεπτα.Ετσι θα εχει  δημιουργηθει  φυσικα  και το μεγαλο αφεντικο.Ολοι εσεις οι μικροι ,αν συμμετεχετε,απλα θα βοηθησετε ,το μεγαλο αφεντικο να του κοστισει λιγοτερο το 51% που στοχευει και επιθυμει να κατεχει στην Εταιρια..Ετσι θα σταματησει καθε αμφισβυτηση στο μελλον δια το προσωπον του.
ΒΑΣΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Επισης δεν με αφηνει αδιαφορο ,η ταχυτητα με την οποια τρεχει αυτο το θεμα,προς κλεισιμο της υποθεσης . Γιατι?

savil  26-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: