Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ [23-5-2012]-savil

Κυριες-Κυριοι

καλημερα σας.

Νεα παραταση   δοθηκε στην ΑΤΕ και στο Τ.Τ , (νομιζω),δια να δημοσιευσουν τους Ισολογισμους των.Δεν ξερω βεβαια ,
γιατι υπαρχουν στο ταμπλο  αυτες οι εταιριες,οπως υπαρχουν.Θεωρω επικινδυνη την κατοχη αυτων των εταιριων.Δεν μας χρειαζονται τετοια χαρτια .Δεν διακινδυνευουμε τα ωραια μας χρηματα.
Τα χρηματα μας ειναι πανεμορφα,ενω οι μετοχες τους κακασχημες,δεν βλεπονται με τιποτα. Οταν δεν τολμουν να ανακοινωσουν αποτελεσματα και το πανε το θεμα απο αναβολη σε αναβολη,καταλαβαινετε τι χαλια ειναι τα πραγματα.Κριμα - αληθινα κριμα ,λυπαμαι στ'αληθεια,τις χωρουσε  και τις δυο εταιριες η αγορα μας.
Με ρωτουσε ,ενας φιλος μια ημερα ,τι θεωρω κακη συμπεριφορα του Δ,Σ η των μεγαλομετοχων[μιας εταιριας] προς εμας τους εμπορους.
Η απαντηση μου ηταν  ΤΟ ΨΕΜΑ.
Το ψεμα ειναι η χειριστη συμπεριφορα των υπευθυνων,απεναντι σε εμας τους εμπορους.Ειναι παρα πολλοι αυτοι  ,που λενε ψεματα καθε ημερα για τις εταιριες που Διοικουν.Και καλα σε μια μικρη επιχειρηση και εκτος αγορας φυσικα ,//αντε να το καταπιουμε//,αλλα μεσα στην ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ (ΤΟ) ΘΑΝΑΣΙΝΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ.
Σε μια αγορα απο τις μεγαλες αγορες του εξωτερικου ,μια τετοια πραξη σε στελνει κατευθειαν στην //Ψιρου// δηλαδη φυλακη.
Εχουμε ευθυνη να προσεχουμε το πορτοφολι μας.Εχουμε ευθυνη να ειμαστε δυσπιστοι .
Εχουμε υποχρεωση ,να εχουμε τα ματια μας παντα ανοικτα και να ξερουμε ,τι κανουμε και γιατι το κανουμε ,παιρνοντας παντα μετρα ασφαλειας.
Ειναι ωραιοτατη η δουκλεια μας ,αλλα και επικινδυνη.Πρωτο μας μελημα λοιπον ειναι τα μετρα ασφαλειας ,για να ειναι και ομορφη και ευχαριστη η διουλειας μας συνεχως.

savil  23-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: