Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων [μια ματια στο κλεισιμο της αγορας σημερα 18-5-2012]

Κυριες - Κυριοι

Τελειωσαμε δια σημερα.Αισθανομαι πολυ μεγαλη επιστημονικη ικανοποιηση και δικαιωση  σημερα.

Το 194 ,δεν ηταν ενας απλος αριθμος δια εμενα,που ετσι ενα βραδυ τον ειδα στον υπνο μου και την αλλη ημερα αρχισα να γραφω δια τον αριθμο αυτο.Ηξερα και ξερω απολυτα τι ειναι ο αριθμος αυτος επανω στην δουλεια μας,οπως και   πολλοι αλλοι  αριθμοι,οπως καθημερινα σας γραφω.
Το 204,25 σας το εδωσα προχθες,και μαλιστα μια ημερα που δεν φαινοταν τιποτα και απο πουθενα πως θα κινηθουμε.Σημερα ο δεικτης εκλεισε στο 204,48 και χθες επισης ο δεικτης στανταρισε το σημειον και αφου δεν καταφερε να το διασπαση,πηγε ως κατω να βγαλει την υποχρεωση που ειχε στο 194.,,
Αντεδρασε σαν ελλατηριο η αγορα στηνπεριοχη του 194.,,
Το περιμενα,οπως περιμενω και αλλα πραγματα να συμβουν ,πολυ δυνατα πραγματα και καταστασεις.
Ανθρωπινα συναισθηματα μετρω και αναλυω,τον φοβο και την ελπιδα .Οι τιμες του δεικτη και των μετοχων ,ειναι η κλιμακα του φοβου και της ελπιδας των εμπορων μιας αγορας.Χωρισμενοι σε δυο ομαδες[αγοραστεςκαι πωλητες],καθε ημερα εργαζονται σκληρα,αυτη ειναι η δουλεια τους και φυσικα και η δικη μας δουλεια.
Κυριες -Κυριοι
ειμαστε  σε αρμονικη συνδεση με το παρελθον της αγορας ως σημερα.   Υπαρχει συναγερμος,στην σκεψη μας.Δεν ειναι δυνατον να ξεσηκωνομαι μονο εγω.Πιστευω και εσεις με αυτα που βλεπετε στο ταμπλο απορρειτε και διερωτασθε [μα ειναι δυνατον]!
Πολυ πιθανον το κακο ονειρο  να τελειωσε.Πολυ πιθανον μια αλλη κατασταση θα διαμορφωθει στην αγορα.Θελω να ερευνησω μερικα πραγματα εδω στην περιοχη που βρισκομαστε.
Ολα καποτε τελειωνουν.πολυ χρονο χασαμε σε αυτο το αχαρο ταξιδι,σαν ανθρωποι και οχι σαν εμποροι.Πουλησαμε πολυ την δυστυχια και πολλες φορες,ισως ειναι καιρος να αγορασουμε και λιγη ευτυχια,οταν την βρουμε σε τιμη ευκαιριας.

καλη ξεκουραση

savil  18-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: