Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ[ ο ογκος της σημερινης ημερας]15-5-2012

Κυριες Κυριοι

Οπως διαβασαμε τα 18 δις ευρω ,μαλλον αυτες τις ημερες θα πανε στον προορισμο τους
,δηλαδη τις τραπεζες.Δεν εχουμε τους ορους ,αλλα ειναι ευκολο να καταλαβουμε τι συμβαινει ειδικα σημερα.

Στο ταμειον αξιoποιησης της ιδιωτικης περιουσιας του δημοσιου ,περασαν σημερα οι μετοχες που κρατουσε το υπουργειον οικονομικων των εξης εταιριων

1.0   ΕΥΔΑΠ
1,2   ΕΥΑΘ
1,3   ΕΛΠΕ

επειδη ειδα πακετα και στην εχαε ισως εχουμε την ιδια πραξη.Γενικα ο σημερινος ογκος περιλαμβανει και την διακινηση αυτων των πακετων.
Βλεπουμε λοιπον υποσχεση καταβολης των χρηματων ενισχυσης των κεφαλαιων των τραπεζων,τα κλειδια ειπαμε τα εχουν παρει λιγο πριν την προκυρηξη των προηγουμενων εκλογων,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Πολλες φορες στην ζωη μας ,χωρις να μπορουμε να εντοπισουμε την αιτια και την αφορμη,διαισθανομαστε  διαφορα πραγματα.Αλλες φορες καλα και αλλες φορες κακα.
Δεν ξερω γιατι,αλλα σημερα με την ανακυρηξη των εκλογων,ενοιωσα μια ανακουφιση.Δεν εχω λογους να στηριξω ,αυτη την μεταστροφη των συναισθηματων μου,αλλα το πιστευω ναι το πιστευω,ολα θα πανε τελικα καλα και η αγορα μας νομιζω περνα τις τελευταιες δοκιμασιες της.Επαναλαμβανω δεν ξερω το γιατι,αλλα δυσκολα με απατα η διαισθηση μου. Το ευχομαι και θα χαρω πολυ,να ζησει η αγορα μας και να μεγαλουργησει. Το μπορει, ναι το πιστευω   το μπορει ,  το πιστευω ολα θα πανε καλα.

savil. 15-5-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: