Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων [μια ματια στο ανοιγμα της αγορας σημερα 15-5-2012]

Ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας.Απλα γραφω αυτο που πιστευω ,συμφωνα με την δικη μου
επιστημονικη αναλυση των αγορων.Οι κανονες πρεπει να γινονται σεβαστοι,.Σε κανεναν δεν στερω να γραφει ,Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ και χωρις λογοκρισια ,διατηρωντας ενα επιστημονικο επιπεδο και οχι επιπεδο χαριεντισμου.,Αν ομως υπαρξει  καταχρηση ευγενειας η απρεπης  συμπεριφορα  προς τους επισκεπτες της σελιδας ,αλλα και στο προσωπο μου  θα διακοπτω την επικοινωνια  για καποιο χρονικο διαστημα.
Σωστα λοιπον χθες βραδυ σαν αναλυση ,σας εδωσα μια αλλη εκδοχη για την αγορα,αν και τυπικα η αγορα ,αφου χθες δεν διεσπασε ανοδικα το 227,επρεπε σημερα να τεσταρει το 217 και να κινηθει προς το 206.Ομως κατι εβλεπα  ΣΕ ΜΕΡΙΚΕς ΜΕΤΟΧΕΣ ,που εδειχναν ανοδικο υπολοιπο και κλεισιμο σε σημειο πιθανης αντιστροφης.Παρατηρω σχεδον τα παντα και με υπευθυνοτητα.
Το ανοιγμα σημερα ,δικαιωνει αυτο το σκεπτικο,ομως τιποτα ακομη δεν εχει κριθει ,αν ο δεικτης δεν διασπασει  και το 228 σταθερα ,αφου διεσπασε το 224.
Επομενως ενα ,ενα εμποδιο εχει την σημασια του και την δυσκολια του.Ενα περασμα του δεικτη πανω απο το 232 σταθερα,μας δηλωνει ,οτι στο 217 κατι τελιωσε και οτι αυτο που ξεκινησε απο το 217 ,ειναι κατι νεο με φυσικα απροσδιοριστο αποτελεσμα.
Επειδη ομως οι αποφασεις των εμπορων ,κωδικοποιουνται και στατικοποιουνται ,συμφωνα με την πορεια τους,εχουμε την πληροφορια αυτων των δυσκολων σημειων ,δηλαδη των σημειων που πιθανον οι δυο δυναμεις της αγορας [αγοραστες και πωλητες] σε αυτα τα σημεια  να ειναι ισοδυναμες.Με απλα λογια και οι πωλητες σε αυτα τα σημεια νοιωθουν ικανοποιση προσωρινη,αλλα και οι αγοραστες,καθενας δια τους δικους του λογους.

Περιμενω την εξελιξη και παρακολουθω την αγορα.Επαναλαμβανω ,ακομη δεν εχει κριθει τιποτα ως προς το σημερινο κλεισιμο του δεικτη.

SAVIL 15-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: