Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX. TOP 20 [22-4-2012]


Κυριες-Κυριοι
Δεν ξερω αυριο τι αγορα θα εχουμε.Αν εχουμε μια σοβαρη αγορα,που αποβλεπει στην τηρηση των νομων και των κανονισμων,τοτε ολες οι τραπεζικες μετοχες εκτος ΑΛΦΑ ,πρεπει να πανε τουλαχιστον στην επιτηρηση.
Ετσι θα εχουμε απαλλαγη ,απο προβληματα που βαζανιζουν την αγορα και ειδικα τον top 20.Φυσικα οταν οι τραπεζες ολοκληρωσουν αυτα που ο νομος και ο κανονισμος προβλεπει,θα επιστρεψουν στην θεση και στην κατηγορια που ο νομος προβλεπει.Οι υπολοιπες μετοχες θα τραβηξουν τον δρομο τους και ισως ο δεικτης να εχει γραψει τα χαμηλα του οριστικα.Δεν ξερω τι θα διαπραγματευτουν αυριο οι μετοχοι των τραπεζων ,αν δεν αλλαξουν κατηγορια  οι εταιριες

ΕΤΕ
ΠΕΙΡ
Τ.Τ
ΑΤΕ
ΕΥΡΩΒΑΝΚ?
Δεν υπαρχουν ,ουτε κερδη.ουτε λογιστικες τιμες.Τοτε τι θα λεει η τιμη στο ταμπλω?
Βλακα και ψωνιο ,ελα να με αγορασεις?Τα υποτιθεμενα δικαιωματα,εχουν μηδενικη αξια και ειναι δικαιωματα απλως χρησης ,δηλαδη   --- ναι ----η --- οχι.
Δηλαδη η κανεις χρηση εσυ ο ιδιος η το Δ,Σ τα δινει μετα κατα βουληση.Δεν θα υπαρξει νομιζω διαπραγματευση,αυτο λεει ο κοινος νους.Τι ακριβως θα συμβει δεν γνωριζω,διοτι ειμαστε συνεχως σε μια διαρκη καταπατηση των νομων και των κανονισμων,και μερικοι χαιρονται γιατι ο κοσμος ο απλος και αγνος εχασε τα λεφτα του,οπως και οι ιδιωτες ομολογιουχοι.
Αληθεια δεν μπορω να γραψω αυτο που σκεπτομαι, ετσι και δω αυριο το πρωι εντολες αγορων σε αυτες τις εταιριες.Παλαιοι και νεοι μετοχοι δεν χωρουν , θα υπαρξουν μονο νεοι και μεσα σε αυτους θα υπαρχουν και παλαιοι εξυπνοι ,που πουλησαν τα χαρτια τους,παιρνοντας την οποια ζημια,αλλα και καποια μετρητα.Αυτοι  νομιζω σε αυτα τα επιπεδα θα βρουν νεες μετοχες,χωρις τα βαρυδια των παλαιων και θα συνεχισουν την δουλεια τους με νεα δεδομενα,απο τις νεες μετοχες που θα αγοαρασουν.
Παντως το 266 ειναι το σημειον οροσημο  που κρατα ζωντανη την κινηση απο το 236 στο 360.
Αν διασπασθει το 266 σταθερα και δυνατα πτωτικα,τοτε το 250...248 ειναι ενας 1ος σταθμος,ακολουθουν μετα 239......224.........212....195........
Αν μας απαλλαξουν απο την παρουσια των τραπεζων που σας ανεφερα ,ο δεικτης καπου εδω κοντα θα ισορροπησει και μετα θα ετοιμασθει δια μια ανοδικη διαδρομη,ειδικα αν βελτιωθει και ολο το επιχειρηματικο κλιμα και ειδικα η κερδοφορια.
Αυτα για την ωρα,περισσοτερη σημασια εχει δια εμενα το θεμα //τραπεζες// και λιγοτερο ο δεικτης.

savil  22-4-2012

επαναληψη σημερα 22-12-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: