Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ[μια ματια στο ανοιγμα της αγορας]

Κυριες- Κυριοι

γεια σας

Καλη εβδομαδα και παλι απο εμενα,και φυσικα καλη δουλεια.
Η αγορα ως αυτη την ωρα
ειναι στο ιδιο πνευμα των προηγουμενων ημερων.Η εκλογικη επικαιροτητα και το προεκλογικο κλιμα εχει επισκιασει τα παντα και φυσικα και την αγορα.Η τ ρ ο ι κ α  εχει εξαφανιστει απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης,διοτι εκνευριζει τον κοσμο ,ο οποιος την μισει αφανταστα .Η παρουσιαν της και μονο στελνει τα δυο μεγαλα κοματα που συνεργαζονται μαζυ της,σε ποσοστα % που δεν φανταζοντουσαν ποτε.
Ολοι ξερουμε ,οτι επιλογες υπηρχαν πολλες ,αλλα η ΜΕΡΚΕΛ με την Τ Ρ Ο Ι Κ Α ,επελεξαν την χειροτερη δια τον Ελληνικο λαο.Ομως εμεις φταιμε ,που τους δωσαμε αυτο το δικαιωμα.
Ας ειναι δεν πειραζει,υπηρξε προδοσια του Ελληνικου λαου ,πρωτα απο το εσωτερικο,κατι που αναγκασε και τους ξενους να βγαλουν ολα τα αποθημενα τους πανω στην Ελλαδα.
Τα χρηματα ειπαμε δεν εχουν δοθει για τις τραπεζες,μονο κατι ομολογα και αυτα δεν ξερω αν εχουν δοθει στις ιδιες τις τραπεζες.Τι πιστευω εγω, δια τις τραπεζες σας το εχω πει,και ποια ειναι ακριβως η σημερινη κατασταση.Η επιλογη του PSI + ηταν η χειροτερη δια την Ελλαδα,αφου οδηγησε τις τραπεζες σε καθεστως πτωχευσης( και ομηριας δια την διασωση),αλλα και τα λεφτα των ασφαλιστικων ταμειων εκαναν φτερα και τοσα αλλα τοσο στην χωρα ,αλλα και σε φιλους δανειστες απο το εξωτερικο. 
Πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι αυτες τις ημερες,και να μην βιαζομαστε για εισδοδο στην αγορα.Αυτα ολα μετα τις εκλογες.Ισως η Τ Ρ Ο Ι Κ Α ,προς ενισχυση εδω των συνεργατων της,να προσπαθησει τις τελευταιες ημερες να δωσει μια δυνατη ανοδο στην αγορα,αλλα αυτο μονο σαν υποθεση εργασιας. Ισως την αλλη εβδομαδα να μην τολμησει η τρο ι κα να ξαναπατησει στην χωρα.Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται,ετσι και αλλιως μας πειρε το ποταμι.

savil.

Δεν υπάρχουν σχόλια: