Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το ευρω ειναι ορφανο

kυριες-Κυριοι

καλημερα σας

Πολλα παραξενα υπαρχουν σημερα στην οικονομια του πλανητη.Ενα απο αυτα ειναι η σημερινη αποτιμηση του ΕΥΡΩ.
Οι οικονομιες της Ευρωζωνης ειναι ολες
σχεδον στο κοκκινο και αντι το νομισμα των οικονομιων αυτων να γκρεμοτσακιζεται  στο 0.86/δολ,το βλεπουμε σαν τον ηλιθιο να χαζογελαει πανω απο το 1,3 σε σχεσει  παντα με το Δολλαριο.Ετσι  ειναι φιλοι μου//σορταρουν// ΚΑΝΟΝΙΚΑ τους λαους τις ευρωπης ,η ΕΛΒΕΤΙΑ και  οι Η.Π Α,.
Προστατευουν τους λαους τους, διοτι ειναι  ΚΡΑΤΗ πραγματικα,και οχι (ΡΟΜΑ) , οπως ειμαστε στην ζωνη του Ευρο.Το ευρω  δεν εχει πατριδα,η Ευρωζωνη δεν ειναι  πατριδα,δεν ειναι κρατος,ειναι μια αγελη με αρχηγο ,που εχει δικαιωματα ζωης και θανατου,επι της αγελης.Τα  πηδηματα(αλματα),των Γερμανων,εξευγενιζουν τους λαους τις ευρωζωνης,ετσι πιστευει η  φυλη τους.
------------------------------------------------------------------------------

.Ντροπη σου  κ.Σαρκοζι να χρησιμοποιεις ,οπως χρησιμοποιεις το ονομα της Ελλαδας.Ειναι μιασμα κ. Σαρκαζι η Ελλαδα? Η εχει λεπρους?Αντε στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ κ.Σαρκοζι και σε ειχα και σε εκτιμηση καποτε,Εσαι νανος εσυ μπροστα στο ονομα //Ελλας//,αντε στον αγυριστο τριπυθαμε Σαρκοζι,που σε εβαλλε κατω απο τα φουστανια της η ΜΕΡΚΕΛ και συ επαιζες με τα αυτια σου,φατην τωρα κανονικα.

savil
 29-4-2011