Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

τσιγκινα βρακακια

Κυριες-Κυριοι

καλημερα σας
καλη δουλεια

βγαζω το καπελλο μου μπροστα στους Αμερικανους οικονομολογους,και ειδικα στον επιχειρηματικο κοσμο και στην Κεντρικη Τραπεζα,αλλα και στο κρατος τους.Οι ανθρωποι ειναι χρονια πολλα ,μπροστα απολους τους αλλους λαους του πλανητη.
Απο το 2007 οι πανεξυπνοι αυτοι ανθρωποι ,κατεβασαν το επιτοκιον της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στο 0,25 περιπου και το κρατουν ως σημερα τοσο χαμηλα[πολιτικη των μηδενικων επιτοκιων] .Μαλιστα χθες ανακοινωσαν θα το κρατησουν ως το 2014 δηλαδη 6 χρονια με μηδενικα επιτοκια απο την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Αντιθετα η Ευρωπη με τον αγραμματο Τρισσε και την ΑΤΟΜΙΣΤΡΙΑ [ασχετη] Μερκελ ,με προσχημα τον πληθωρισμο τα κρατουσαν  πανω απο 2% και ειδικα στο ξεκινημα της κρισης το 2007.Αν μια φωτια δεν την δαμασεις στο ξεκινημα της,ειναι δυσκολο να την δαμασεις μετα.Αυτα τα ακριβα επιτοκια εξυπηρετουσαν μονο την Γερμανια,διοτι δεν την αγγιζαν,ετσι και ετσι πουλουσε και πουλαει ακομη το <νταβατσιλικι>  της δηθεν ασφαλειας και ειχε και εχει φθηνα ως αρνητικα επιτοκια.Επομενως δεν την αγγιζε στην ουσια,αντιθετα εσπρωχνε ολη την Ευρωπη και ειδικα την νοτιο Ευρωπη ,να ζητησει προστασια στην ΜΕΡΚΕΛ.
Αληθεια τι ωραια Ευρωπη? Μια Ευρωπη που οι ηγετες της καθε φορα που συναντωνται φορανε ολοι τους //τσιγκινα βρακακια//.
Κε Τρισσε ποσα?,αληθεια ποσα?Να σκεφθειτε ,αυτες τις αποφασεις τις υπεγραφε και ο μιστερ αφορολογητος ο κος Παπαδημος ο δικος μας,που νομιζει πως ειναι πρωθυπουργος.
Δια την  Ευρωπη επρεπε να φυγει ο Τρισσε για να παρει εμπρος,αλλα η φωτια ειναι πλεον τεραστιων διαστασεων και οι φλωγες της κατατρωνε σχεδον ,ολη την Νοτιο Ευρωπη,αλλα ουτε οι αλλοι θα την βγαλουν καθαρη απο αυτη την ιστορια ,ακομη και οι ιδιοι οι Γερμανοι θα τσουρουφλιστουν ,απο την φωτια που αφησαν να φουντωσει,με τον Τρισσε να λεει τις βλακιες του  ως το 2011 που εφυγε με συνταξη.
Οι Ιταλοι προσπαθησαν να ανατρεψουν την κατασταση και τα μυαλα της αγραμματης Μερκελ με το ατσαλενιο //βρακι// που φοραει μερα νυχτα.


26-4-2012

savil

Δεν υπάρχουν σχόλια: