Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

[Χρηματιστριον αξιων Αθηνω]Δεν ειμαστε σοβαροι

Νομιζω φιλοι μου δεν ειμαστε σοβαροι ανθρωποι.
Υπαρχουν και ποινικες ευθυνες για τις διοικησεις δυο τραπεζων που εχασαν το 100% των κεφαλαιων τους.
 ο τοτε αρμοδιος υπουργος και ολοι οι υπευθυνοι της επιτροπης Κεφαλαιογορας και του χρηματιστηριου,εσιωπησαν ,αφησαν τον κοσμο να αγοραζει αυτα τα χαρτια τα οποια εχουν πλεον μηδενικη αξια.Οποια εταιρια χασει τα κεφαλαια της,τοτε οι μετοχες απαξιωνονται 100% και το χαρτι τουαλεττας,εχει περισσοτερη αξια ,αποτι μια  τετοια μετοχη η οποια ειναι  και χωρις υλη.Κριμα δεν μας αξιζει τετοια μοιρα και τετοια αντιμετωπιση,επειδη στο δρομο μας βρεθηκαν κατι ανικανα ανθρωπακια ,πολλων κιλων και οχι μονο.Καλα δεν ντραπηκαν σημερα οι διοικησεις αυτες? επρεπε να υποβαλουν και τις παραιτησεις των ταυτοχρονα με την ανακοινωση των αποτελεσματων και να πανε να φυτεψουν ραπανακια για την ορεξη.Νομιζω ΤΤ και   ΑΤΕ ,ακολουθουν τον  δρομο που χαραξε η ΠΡΟΤΟΝ ΒΑΝΚ.
Η ΑΛΦΑ εστω με αυτο το μικρο κεφαλαιο που τις εμεινε θα ζησει,αλλα σαν κρατικη τραπεζα,αφου το 75% τωνν κεφαλαιων της ειναι απο τις προνομιουχες μετοχες.Σε λιγοτερο απο ενα χρονο,οταν οι προνομιουχες μετατραπουν σε κοινες ,θα απαξιωσουν εντελως αυτο το 25% που κατεχουν οι Ιδιωτες μετοχοι[ μικροι-μεγαλοι].
Η ευρωβανκ και αυτη θα παραμεινει ,αλλα σαν κρατικη αυτη την στιγμη 100% ,με δικαιωμα συμμετοχης των παλαιων μετοχων και αναλογα με τα χρηματα που θα διαθεσουν για τις νεες μετοχες,οι παλαιες εχουν χασει την αξια τους λογιστικα.
Η Εθνικη απωλεια 100% της αξιας των μετοχων.Οι υπαρχουσες μετοχες ολες,εχουν μηδεν(0),λογιστικη αξια.Οι μελλοντικοι μετοχοι της ειναι αγνωστοι .Ενα ειναι βεβαιον,μετοχη της εθνικης στο μελλον, θα εχει εκεινος που θα βαλλει νεα χρηματα και θα παρει νεες μετοχες,αναλογα με το ποσον που θα διαθεσει.Οι παλαιες εχουν χασει εντελως την αξια τους,αλλο τι θα κανουν την Δευτερα οι αρμοδιοι,αν δηλαδη θα ειναι η μετοχη στο ταμπλο η οχι.Τετοια ωρα ποιος σκεπτεται τωρα την προστασια του επενδυτικου κοινου.Εδω ο μεγατονος λεει// ας προσεχες//.Τα ιδια ισχυουν και δια την Πειραιως .Εχασε τα κεφαλαια της και οχι μονο.Καλα αυτη εχει χοντρο προβλημα ,μετα απο τον δουναβη ποταμο που κατεβασε σαν ζημιες.Απωλεια και εδω 100% του ιδιου κεφαλαιου και μηδενικη φυσικα η αξια των μετοχων.
Πολυ δυσαρεστα πραγματα αυτα.Υπαρχουν ενοχοι τοσο στον κρατικο μηχανισμο,οσο και στα Δ.Σ των τραπεζων.Κριμα-κριμα κριμα.ειμαστε αξιοι της μοιρας μας .Ενα κλαδο ειχαμε καπως της προκοπης και τον καταστρεψαμε μονοι μας.Λυπαμαι για την χωρα μου.Δεν της αξιζε τετοια τυχη ..
Η Τρο ι κ α τα καταφερε μια χαρα.Εκανε την χωρα εχθρικη απεναντι στην επιχειρηματικοτητα και στην ατομικη ιδιοκτησια.Θελει μονο πεινασμενους Ελληνες και Ελλαδα χωρις επιχειρησεις και ονειρα.

Κυριες-Κυριοι .Προστατεψτε τις περιουσιες σας ,οτι μεγεθος και αν εχουν.Κοψτε τα χερια αυτων που θελουν να σας κλεψουν τα ονειρα σας και την αξιοπρεπεια σας,πολυ δε περισσοτερον την νομιμη ατομικην σας ιδιοκτησια.

savil 20-4-2012

επαναληψη υης αναρτησης  απο 21/4/2012 [παραμενει επικαιρη]

Δεν υπάρχουν σχόλια: