Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]

Φιλοι μου γεια σας

Τελικα  πολυ σημαδιακο το 267.Μεγαλες αλλαγες ερχονται εκει που δεν το περιμενουν οι πολλοι.Αυτη ειναι και η ομορφια της δουλειας μας.Η ενταση ομως της αντιδρασης η της αντιστροφης,δεν αφηνει πολλα περιθωρια στους μικρους,.Καμια φορα ομως η ζωη δικαιωνει και τους περαστικους σε  ενα //αθλημα// και οχι τους πραγματικους αθλητες.
Αυτο το λεω για ολους αυτους που δεν ηταν σημερα  στο +30%.Δεν πειραζει αν δεν ειναι καποιος στο +30,αρκει να ειναι σε μικροτερα + ,αλλα πολλες φορες.
Η κινηση οπως διαμορφωνεται σημερα,μας λεει το εξης απλο πραγμα.

ειμαστε κοματι της κινησης απο το[ 236..........360],πληρης επιστημονικη αποδοχη της κινησης .Επομενως αφου ειμαστε κοματι  της ολης κινησης απο την 11ην Ιαννουαριου 2012 θα ισχυουν και οι ιδιες βασικες γραμμες ,δηλαδη

(+)
================300
(-)

Αν ο δεικτης διασπασει δυνατα και σταθερα τις 300 μοναδες ,τοτε σαν τιμη στοχο βαζει το 360 και οχι μονο.
Αντιθετα αν δεν τα καταφερει  τοτε θα προσπαθησει να διασπασει το 267.

Αν παλι δεν καταφερει ουτε αυτο ,τοτε θα εχουμε μια εξισωση των δεικτων καπου στο 280 (+ -) περιπου ,και εκει θα ξεκαθαρισει η κατασταση.
Υπαχει μια περιοχη τεστ θα ελεγα  με διαφορα και  για διαφορους λογους εμποδια

............298 εμποδιον

.............293 εμποδιον

 ...........290 εμποδιον

ετσι ειναι διαμορφωμενη η κατασταση ,οσο αναφορα την κινηση επιστημονικα.

Διαισθητικα ομως μυριζει κατι πολυ σοβαρο και εχει να κανει φυσικα με τον τραπεζικο κλαδο.Ισως να βλεπουμε για τελευταια περιοδο τις τραπεζες με τα σημερινα δεδομενα[σκελετωμενες] ,σαν  δομη,

δηλαδη

1. το ιδιοκτησιακο[τινος ειναι οι τραπεζες?]
2. τον αριθμο των μετοχων τους[ρεβερς σπλιτ δια 5 η δια 10 ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΤΟ  ΔΙΑ10]

3.τις τιμες στο ταμπλο [επι 5 η επι 10]

 Η κατασταση περναει σε δυνατα χερια αποκλειστικα,με σχεδιο τυπου ΑΤΕ  Τραπεζας,με καποιες διαφορες,εφοσον αλλαξει ο εμπορικος νομος και ισως και ο κανονισμος λειτουργιας του χρηματιστηριου,αν δεν περιεχει τα νεα δεδομενα.
Δεν εχω πληροφοριες ,αλλα αυτα λεει ο κοινος νους,διοτι αυτοι που βαζουν τα χρηματα,θελουν και
το τιμονι του τραπεζικου τομεα,αλλα και την αποκλειστικοτητα,να πωλουν μονο αυτοι χαρτακια[ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ],οταν πρεπει και στην τιμη που πρεπει.Οι μικροι θα χρησιμοποιηθουν μελλοντικα ,κατω απο νεα δεδομενα ,μετα απο καποιο ελεγχομενο σπλιτ .

1. ρεβερς σπλιτ
2.αυξησεις κεφαλαιων
3.σπλιτ

μετα την τριτη φαση θα χρησιμοποιησουν τους μικρους εμπορουςο.Μεχρι εκεινη την φαση ,το παιχνιδι θα ειναι για μεγαλα (μωρα).

Ετσι καπως βλεπω εγω προσωπικα ,ολη αυτη την ιστορια,που σημαινει

Τρο ι κοποιηση του τραπεζικου τομεα
ελεγχομενες διοικησεις της αρεσκειας των  και μεικτων σχηματων[Ελληνων και ξενων]
ελεγχομενη ροη χρηματος στην αγορα .[συνδεση με την εφορια(ΤΑΧΙΣ)]
νεας μορφης ιδιοκτησιακο καθεστως , νεα προσωπα  μεγαλομετοχων.
[Ευχομαι να αναβαθμισουν την αγορα μας και να πεταξουν εξω μερικα  ατομα και εταιριες που η παρουσια τους υποβαθμιζει την αγορα μας.Καλυτερα λιγοτεροι και σωστοι]

δεν θελω να σας κουρασω αλλο ,με αυτα,ευχομαι να αναβαθμισουν και την αγορα μας ,την αγαπημενη μας //Σοφοκλιτσα//  ,και αν ειναι για το καλο μας  ας γινουν ,αυτα που πρεπει να γινουν,για να μην μπορει και ο καθε [ΑΣΧΕΤΟΣ] ,να γινεται τραπεζιτης [ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΤΗς ΠΛΑΚΑΣ], Ο καθε ενας ,  να παρει την ιδιοτητα του τραπεζιτη η της εισηγμενης ,αρκει να το αξιζει και να λειτουργουν οι θεσμοι και οι νομοι.
ομως για την ωρα ,παρακολουθουμε  την αγορα και τον δεικτη και περιμενουμε πιο απο τα δυο σημεια θα διασπασθει σταθερα και δυνατα  το 300 η το 266 η κανενα,οποτε θα παμε για συναξη των Πλανητων (ΚΜΟ) στο 280( + -).

savil  10-4-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: