Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20 [8-9-2011]

savil 8-9-2011

φιλοι μου γεια σας

Δεν βλεπω κανενα ανοδικο κατω απο κανονικες συνθηκες λειτουργιας μιας αγορας, και εννοω μιας σοβαρης αγορας και οχι το //γιουσουρουμ// το δικο μας.Αν υποθεσουμε ,ομως οτι πρεπει να δωσω μια γνωμη για το //γιουσουρουμ// του +10% η του +30% την ημερα,σας λεω λοιπον ,οτι αυτη  η αγορα και αυτη η εικονα μπορει να συντηρηθει μονο αν μπαινει καθε μερα νεο χρημα και σχεδον δυπλασιο απο την προηγουμενη ημερα,διαφορετικα μενει απο καυσιμα  δηλαδη ρευστον ,δηλαδη πραγματικον χρημα.Καποτε υπηρχε το Τ3 ,οπως θα ξερουν οι παλιοι ,σημερα  ειναι πρωτα το χρημα και μετα η εντολη ,σε αντιθεση με το 1999 που πρωτα ηταν η εντολη και σε 3 ημερες το χρημα.
Αν αυτο που βλεπω σημερα ,εχει συνεχεια με τον ιδιο τροπο ,θα γινω απλος παρατηρητης και οταν φουσκωσει η κατασταση  θε ξεκινησω τα σορτ  μου οπως παντα.
Αν ομως η αγορα ,εχει καποιο μηνυμα να μας δωσει θα το δουμε αμεσα  σε μια δυο μερες το πολυ. Θα δουμε  ΔΗΛΑΔΗ το πραγματικο προσωπο της αγορας και αν αυτο το προσωπο εχει να μας πει κατι νεο,κατι καινουργιο.
Δεν διατηρω τετοιες ελπιδες ,αλλα πρεπει να κανω υπομονη ,να δωσω λιγη πιστωση χρονου.Πλησιαζουν οι ληξεις των ΣΜΕ  ,τα οποια ανοιξαν πολυ ψηλα απο τα σημερινα επιπεδα κοντα στο 575 περιπου και ισως μαζευεται λιγο η κατασταση ως που να κλεισουν.Επισης στην συνεχεια εχουμε ληξη 9μηνου που και αυτο παιζει τον ρολο του ειδικα για τις τραπεζες.
Υπαρχουν και αλλα θεματα ευρωπα ι κα και μνημονιου που αυτο το μηνα επειρεαζουν το κλιμα της αγορας.
Στην δικη μας τωρα και στο σημειον που βρισκομαστε υπαρχει ενα σημειον με ιδιαιτερη σημασια και αυτο  ειναι οι 380 μοναδες.


/                                  380                     


Οι   380   ειναι σημειον τεστ  δια την συνεχεια της πορειας του δεικτη και της αγορας.
Σε συνδυασμο και με αλλα σημεια πανω αποτις 400 μοναδες ,μας δινει πολυ χρησιμες πληροφριες δια την πορεια του δεικτη.

(+)
=============380  σημειον τεστ
(-)


Εχω και αλλα πολλα στο μυαλο μου γενικα για τη αγορα και την κινηση ,αλλα νομιζω αφου εχετε το σημειο τεστ,ολα τα αλλα συμπληρωνουν ενα προγραμματισμο.
Θα σας υπενθυμισω μονο οτι ,οπως χθες  εγραψα για την βιαιη κατασταση που ερχοταν,υπαρχει περιπτωση αυριο με το ανοιγμα η λιγο αργοτερα με κανενα χασμα στον εγκεφαλο τους,αφου το μεταφερουν δηθεν και στην αγορα , να αρχισει μια κατηφορα χωρις προηγουμενο,( πατ κιου ολα-πανω -ολα  κατω).Οι ταυροι ειναι στα κεραμιδια στις περισσοτερες μετοχες αλλα και στον εικοσαρη.Προσωπικα ,ουτε που αγγιζω αγορα με τιποτα και για κανενα λογο,μετα την μπορα θα παρω αποφασεις σε μια δυπλη προσπαθεια αν γινει ποτε .Βεβαια ,αυτο πιστευω εγω μεσα απο την μελετη μου ,που εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα και αφορα μονο εμενα.Δεν ειναι προταση δια χρηματιστηριακες πραξεις,
Αυτα και σημερα  σας ευχομαι καλη επιτυχια στα προγραμματα σας.


savil 8-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: