Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

[ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΜΕΡΙΚΗ ] τεχνικη αναλυση -savil 25-9-2011

savil  29-9-2011


φιλοι μου σε ολο τον πλανητη γεια σας


σας ευχομαι η ζωη σας να ειναι ομορφη και γλυκεια.Χαρειτε τις ομορφιες του πλανητη μας και ετοιμαστειτε να παρακολουθησετε τον μεγαλυτερο αγωνα παλης μεταξυ της Γερμανιας και της Αμερικης.
αισθανομαι πολυ ομορφα διοτι μεσα απο τους αριθμους μου βλεπω ολο τον πλανητη και ειδικα το πολτικο και οικονομκο κατεστημενο,που νέμεται τα προνομια μιας παγκοσμιας εξουσιας.
Οι αριθμοι σημερα δειχνουν παλη μεχρι θανατου μεταξυ των δυο κρατων και λυπαμαι ,αλλα δυστυχως θα χασει η Γερμανια και θα χασει διοτι ειναι αγνωμων τοσο στην παγκοσμια κοινοτητα,οσο και στον ευεργετη της που ειναι η Αμερικη. Η  Γερμανια αυτοκαταστρεφεται με την συμπεριφορα της.
Η Κινα σαν δευτερη πλατη της Αμερικης καθεται στην γωνια και παρακολουθει το ματς,φυσικα μεσα της τρομαζει διοτι ξερει ,τι την περιμενει ετσι και δεν αγοραζει συνεχως  Αμερικανικα ομολογα ,ομολογα που δεν θα πληρωθουν ποτε ,διοτι και αν υποθεσουμε στην εξαιρετικη περιπτωση που οι Αμερικανοι θελησουν να δωσουν κανενα δολαριο στην Κινα ,αυτο δεν θα εχει καμια αξια,διοτι θα το εχει φαει ο πληθωρισμός,που επιστρεφει δριμυτατος τα προσεχη χρονια.Οταν το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ 10ετες ομολογο εχει τοκο 1.8 περιπου καταλαβαινετε οτι μετα 60 χρονια που θα ειναι τα πραγματα.


Οι πληροφοριες για το μεγαλο ματς ΑΜΕΡΙΚΗΣ ---ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ερχονται η μια πισω απο την αλλη συνεχεια μεσα απο την αγορα του ευρω και της σχεσης του με το δολαριο.


το ευρω  ειναι στο τελος του και πολυ κρατησε,θα παρει την θεση που του αξιζει στην ιστορια.


26 Οκτωβριου 2000 τοτε οι κεντρικες τραπεζες


-ΕΚΤ
-FED
-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ
-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ
 εσωσαν το ευρω απο την εξαφανιση του αφου ειχε φθασει στα 0,8225 του δολαριου και ειχε χασει 0,3522 λεπτα η ποσοστον -29.98% απο την πρωτη του ισοτιμια με το δολαριο.Περσυ τον Ιουνιο ειχαμε μια γενικη προβα αφου επεσε το ευρω στο 1,1901 ,αλλα αλλες εποχες τον Ιουνιο του 2010 και αλλες τωρα.
Τωρα ειναι ολα στο κοκκινο στο κατακοκκινο.
Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει,αληθεια ποιος αγοραζει δεκαετη ομολογα ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ με αποδοση 1,8% ? Ποιος ειναι αυτος ο βλαξ που δεν πινει μπυρες τα λεφτα του και δανειζει την κεντρικη κυβενηση ? Ειναι πολλοι οι βλακες στον πλανητη ,αλλα ενα ειναι βεβαιο ,οτι μεγαλο μερος αυτων των χρηματων ειναι απο τα ασφαλιστικα ταμεια.Επομενως  οι ασφαλισμενοι στο μελλο την εχουν βαψει ασχημα,με ενα μικρο κυμα πληθωρισμου και αντι να παρουν συνταξη θα πληρωνουν και απο πανω.Αυτη την βλακεια την εκαναν και οι ελληνες πολιτικοι ,με τους μηδενικους τοκους στα χρηματα των ασφαλιστικων ταμειων και να  η καταληξη μας και η προκοπη μας.Το ιδιο κανουν τωρα και οι ευρωπαιοι ,και να ο λογος που καιγονται για το σταθερο ευρω,να γιατι παθαινουν ανακοπη καρδιας,  οταν ακουνε τηνλεξη πληθωρισμος.Αυτα ομως ειναι  τα καρκινωματα μιας οικονομιας που αργα η γρηγορα αν δεν θεραπευθουν ,ο καρκινος θα γενικευθει και  θα εχει σοβαρα προβληματα στην οικονομικη της υγεια ολοκληρη η οικομια.Οι αντιπαλλοι τα γνωριζουν αυτα καλα,και προσπαθουν να σταθουν στο γηπεδο μεσα απο τους δυο κεντρικους τραπεζιτες ,που εχουν θεση και εργο ιδιο με του τερματοφυλακα  του ποδοσφαιρου,αλλα δυστυχως και οι δυο θα  δεχτουν γκολ ,διοτι εχουν τα ιδια μυαλα και το ιδιο προβλημα που θα τους οδηγησει στην αλληλοκαταστροφη και το ευρω στο 1=1. στην αισιοδοξη εκδοχη .Η ΑΜΕΡΙΚΗ ομως ειναι Αμερικη και ΕΙΝΑΙ υπερδυναμη με συνοχη και εθνος..


savil  25-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: