Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

μια ματια στην αγορα Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων FTSE TOP 20 f

savil 5-8-2011


Φιλοι μου γεια σας


ολες οι κορυφες που εχει κανει ο δεικτης μεχρι σημερα απο τοτε που ιδρυθηκε εχουν δωσει τα σημετρικα τους σημεια η  τα κεντρα αναλογων οικονομικων κυκλων.
Η μονη κορυφη που δουλευει αυτη την στιγμη ειναι η προσφατη κορυφη στο 579 και η οποια κορυφη ξεκινησε απο το κεντρο ενος νοητου κυκλου.Επομενως αφου το επανω  κατακορυφο σημειον του κυκλου ειναι το 579 τοτε το κατω κατακορυφο σημειο η το κατω ακρο της καταορυφου διαμετρου ειναι το  431 .




===========579


========================505


============ 431


αυτη την περιστροφικη κινηση θελει να κανει ο δεικτης.Νομιζω θα τα καταφερει κα μετα θα μας δωσει ,οτι εναι να μας δωσει σαν νεα κορυφη.Ελαχιστες φορες εχει παρατηρηθει να μην τα καταφερνει,αλλα στην πλειοψηφια τους αυτο γινεται κατα κανονα και μονο η εξαιρεση ειναι η μη ολοκληρωση της περιστροφικης κινησης.Σημερα πλησιασε αυτο το σημειον με το χαμηλο 444 περιπου.Θα μπορουσαμε να πουμε οτι σχεδον το εκανε,αλλα νομιζω θα παει ακριβως..Γιαυτο σας ειπα οτι απο το 515 υπολογειστε ενα χαιρκουλ περιπου -15%.


ετσι νομιζω εξελισεται η κατασταση και ελπιζω ετσι θα συμβουν.Βεβαια παρατηρω ,ο,τι ο δεικτης κανει μικρα κυκλακια εδω στην περιοχη που βρισκεται στο 455 και ισως καποια απ αυτα να τον στειλει στο 431 ακριβως.


savil


αυτα που γραφω ειναι ερευνα και αφορα εμενα,δεν ειναι συσταση δια χρηματιστηριακες πραξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: