Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΟΠΑΠ

Ολη η δυναμη της εταιριας αυτης ειναι το μεγαλο της ταμειον. 750 εκ,μετρητα στο 1ον τριμηνο του 2011.Πολλα τα χρηματα και ειδικα αυτη τη περιοδο,μπορει να κανει θαυματα ,μεσα απο επενδυτικα σχεδια ,διαφορετικου τυπου ,απο αυτα που νομιζω ετοιμαζεται να του δωσει δηθεν για προικα η κυβερνηση. με αντιπαροχη το ρευστον  βεβαιως -βεβαιωςΗ καλυτερη προσφορα που θα μπορουσε να κανει ο υπουργος οικονομικων απεναντι σε αυτη την εταιρια θα ηταν να την αφησει  ήσυχη να τραβηξει το δρομο της  με συμβουλο ενα ανεξαρτητο και αδιαφθορο προκειμενου ,να κανει τις σωστες επενδυσεις με μελλον και οχι μεσα απο φρουτακια που σαπιζουν.Εχω την εντυπωση ,οτι εχει στοχοποιηθει το ταμειον του ΟΠΑΠ,το οποιο η κυβερνηση θελει να βαλει στο χερι της ,με ανταλλαγμα καποιες αδειες για φρουτακια και βλακιες.Βλεπω τα 750 εκ,να κανουν φτερα απο το ταμειον του ΟΠΑΠ. .
Μετα θα δουμε το δευτερο μερος (του εργου) που θα ακολουσει η πορεια της μετοχης και της εταιριας.Μια κατρακυλα χωρις σταματημα.Νομιζω απο τωρα κατι γινεται στο χαρτι.Αν χασει το 9,9 που ειναι ενα δυνατο σημειον ισορροπιας, θα δουμε την μετοχη να ζητα χαμηλτεο σημειον ισορροπιας και ισως ειναι τα 8 ευρω και οχι μονο,ενα σημειον που το εχει κανει νομιζω τον Μαρτιο του 2003.
Επισης παρατηρω μερικουςβλακες να τζαντιζονται με την συμφωνια  με την ιντραλοτ,περισευει η υποκρισια και η ζηλεια.Μια εταιρια που δουλευουν ελληνες,εχει σημεια παρουσιας σε ολο τον πλανητη,και εμεις εδω απο αρωστημενες σκεψεις λεμε και γραφουμε βλακιες.Μακαρι ο ΟΠΑΠ να ειχε στοχο , να εξαγορασει την ΙΝΤΡΑΛΟΤ ,τωρα μαλιστα που ειναι και η μετοχη πολυ κατω.Αλλα ανεξαρτητα απο αυτο με 750 εκ μετρητα σημερα κανεις οτι επεκταση θελεις και μαλιστα επιτυχημενη.
Δεν εχω εμπιστοσυνη πλεον στην εταιιρια ( ΟΠΑΠ)νομιζω  μπαταρει απο την μια πλευρα.Βεβαια αυτα ολα ειναι ερευνα και σκεψεις δικες μου κα δεν ειναι συσταση δια χρηματιστηριακες πραξεις.

savil 8-8-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: