Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Χ.Α.ΑΘΗΝΩΝ FTSE TOP 20 [ 28-6-201]1

 savil 29-6-2011

Φιλοι μας γεια σας
Ειναι πολυ ειδικη η σημερινη αναλυση,και θελησα να παρω εγω το βαρος της ευθυνης .Ειναι πολυ ειδικη,διοτι παρα πολλοι φιλοι μας εχουν συνδεσει την κινηση με τα πολιτικα γεγονοτα και την Ελληνικη βουλη.Προσωπικα το θεωρω λαθος το σκεπτικο αυτο.Εμεις πρεπει να ειμαστε προγραμματισμενοι για τις ενεργειες μας ,με βαση τα καταγραφομενα κερδη μας ,η, την λυτρωση μας απο αποτυχμενες εισοδους ,ειτε αυτες ειναι θεσεις λονκ ειτε αυτες ειναι θεσεις σορτ.

 επετειος
 -----------
σαν  σημερα 28 1ουνιου του 2010 ξεκινησε η μεγαλη ανοδος περσυ το καλοκαιρι που τερματιστηκε στο 885 μετα απο 40 ημερες .Ξεκινησε απο το 663 και τελειωσε στο 885 με +33.48%.Αν επαναληφθει  τοτε μια αναλογη τιμη στοχος θα ειναι το 722 περιπου.Επομενως εχουμε αυτη την υποψια ,ως συνηθεια των δυνατων ,ανεξαρτητα απο αλλα θεματα.

 παρατηρηση
 ---------------
 τελευταια εχει παρατηρηθει  ενας συνχρονισμος της αγορας μας με την αγορα της Γερμανιας και της Αμερικης.Επομενως  αν ετσι εχουν τα πραγμτα,και αυτες οι αγορες απο χθες κοιταζουν ανοδικα ,μετα αρκετη διορθωση και συσσωρευση .Ειναι λογικο λοιπον οι δυνατοι παγκοσμια να εχουν παρει αποφαση να πανε επανω τις αγορες,διοτι ετσι εξυπηρετουνται τα σχεδια των τα κερδοσκοπικα.αυτο το φαινομενο μπορουμε να το συσχετισουμε με την αγορα μας.

ωραιοποιηση εξαμηνου 2011
------------------------------------
 παγια τακτικη ,να ωραιοποιουνται τα αποτελεσματα στο τελος καθε 3μηνου ,ετσι ωστε οι Ισολογισμοι να φαινονται καλοι η πολυ καλοι. Αυτο ομως τελειωνει σημερα τεταρτη,διοτι την πεμτη θα εχει πολλους με αυτη την διαθεση και προγραμμα.

 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙς ΒΑΣΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ,που εγω εχω στο μυαλο μου ,ως αιτια και αφορμη για μια ανοδικη συνεχεια του δεικτη της δικης μας αγορας.Ομως αυτοι οι λογοι εχουν περιορισμενες γενικα δυνατοτητες και θα επιβεβαιωθουν με στηριξεις σε τυχον πισωγυρισματα.
===========================================
 Αν τωρα θελουμε να μετρησουμε  την διαδρομη ,με το αν θα ψηφισθει το μνημονιο κ,τ,λ ,δεν μπορω να το δω ,ουτε και να το υπολογισω,θυμαμαι μονο μια φορα πριν  ενα χρονο και κατι ,οτι ο δεικτης ειχε φθασει στο 800 και απο ενα γεγονος τετοιο,αλλα δεν θυμαμαι πιο.ειχαμε μια αυξηση περιπου 75 μοναδων δηλαδη  ειχε  ενα γκαπ περιπου 50 μοναδων και μετα εφθασε ως και 80 μοναδες ,δηλαδη +10%,ισως πολλοι απο εσας να το θυμουνται το γεγονος  αυτο.
 Αυτο αν ειναι να συμβει χρονικα πρεπει να γινει την πεμπτη μετα την ψηφοφορια και εφοσον δεν υπαρξει ανατροπη στην αναμενομενη ψηφοφορια.
Αληθεια δεν μπορω να εχω γνωμη σε αυτα τα πραγματα,και οσες φορες μου εσυνεβη για αλλα παρομοια γεγονοτα,εγω ευρισκα την αφορμη να σορταρω απο πολυ -πολυ καλα σημεια.Δεν ειναι δυνατον να πιανουμε τα παντα σε μια κινηση,θα υπαρχουν και μερικες αστοχιες,αλλα καλυτερα αστοχια χωρις συμμετοχη ,παρα συμμετοχη και αποτυχια,διοτι το νομισμα εχει δυο οψεις.Εδω πρεπει να τελειωσω την αναλυση και να σας πω ,οτι αν εχετε κερδη πρεπει με επιστημονικο τροπο να τα κεφαλαιοποιειτε και οι ευκαιριες δεν τελειωνουν ποτε,οπως και η γνωση.
 Επειδη εγω μακρυγορησα ,θα εχετε την κανονικη αναλυση των αριθμων αυριο το πρωι πριν την συνεδρια ,αν και κατα 80% την γνωριζετε με την χθεσινη αναρτηση ,αλλα και την σημερινη την πρωι νη του Φαιδωνα.Το 560 παραμενει ως η βαση των αποφασεων και πρεπει να μην διασπασθει καθοδικα,αν θελουμε να δουμε συνεχεια στην ανοδο.

 Σας ευχαριστω  καλη νυχτα σας.
 η σελιδα ειναι ιδιωτικος χωρος,και αυτα που γραφουμε δεν ειναι συσταση για χρηματιστηριακες πραξεις.
 Καλη επιτυχια σε ο,τι κανετε στην ζωη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: